Sant Gervasi Televisió

SGTV és el canal de televisió de l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès. Una plataforma on  podeu trobar les creacions audiovisuals dels alumnes als diversos tallers de televisió, però també, tota mena d’informacions actualitzades sobre els projectes i activitats de l’escola i on a més, es recullen algunes de les metodologies i tendències educatives més actuals de la mà dels especialistes que visiten les nostres instal·lacions.

Conscients de la importància social de la imatge i  l’alfabetització audiovisual, l’Escola Sant Gervasi i la Fundació privada Sant Gervasi posen en marxa, el 2016, SGTV, un canal mitjançant el qual els estudiants no només s’enfronten als problemes i aprenentatges derivats de la creació de continguts audiovisuals, sinó que a més, aprenen a interpretar el llenguatge de les pantalles que els envolten de forma crítica i reflexiva.

 

RÀDIO SANT GERVASI

Ràdio Sant Gervasi s’estrenava el 2015 com el primer mitjà de comunicació de l’Escola elaborat íntegrament per alumnes. La ràdio, que va néixer de la mà dels alumnes de sisè de primària, s’ha estès ara als de quart i cinquè.
Els alumnes realitzen el magazín de l’Escola, que guionitzen ells mateixos. Cada setmana comparteixen un nou podcast que podeu escoltar en aquesta web!

 

fundació privada sant gervasi

Sant Gervasi Televisió i Ràdio Sant Gervasi són dues iniciatives de la Fundació Privada Sant Gervasi, una institució nascuda el 1996 amb l’objectiu de promoure la investigació sobre l’ús pedagògic i didàctic de les tecnologies, així com la seva inclusió en el dia a dia de l’aula. Els recursos humans i materials que la Fundació proporciona, sumats a l’alt compromís del professorat, faciliten als alumnes una constant formació en l’àmbit de les TIC, les tecnologies de la informació i la comunicació!