hologrames amb el petit princep

El treball col·laboratiu entre els alumnes d’Educació Primària i Secundària és una de les grans fites que es proposa l’Escola actualment. El Projecte Hologrames n’és un gran exemple. Es basa en una presentació del conte de El Petit Príncep d’Antoine de Saint-Exupéry als alumnes de 1r de Primària amb el suport visual d’hologrames dels diversos personatges que apareixen en el llibre i que han estat creats per alumnes de Secundària. Els estudiants de 3r d’ESO elaboren els GIFS animats, necessaris per crear els hologrames. Els estudiants de 4t d’ESO elaboren l’aplicació mòbil per a la reproducció dels hologrames mitjançant la plataforma MIT App Inventor. Els hologrames es creen gràcies a la projecció d’una imatge o clip en moviment sobre un con hologràfic. Per a projectar la imatge s’utilitza la llum que crea la pantalla del telèfon mòbil.

 

 

 

Share