SETMANA DE TREBALLS DE RECERCA A L’ESCOLA.

La setmana de recerca a l’Escola, no és només un moment importantíssim per als alumnes de 2n de Batxillerat, que després de prop de deu mesos de treball molt dur, presenten els seus treballs de recerca (per a la majoria, el seu primer treball de gran envergadura) sinó també per als alumnes de 1r de Batxillerat. Durant aquests dies, tenen la possibilitat d’assistir a les exposicions orals dels seus companys de segon, de veure quines temàtiques els atrauen més, de ser conscients de la implicació i dedicació que requereix un treball de recerca, però també, de donar les primeres passes en el que serà el seu TDR, un projecte que els acompanyarà durant gairebé un any i que, per a molts, és una de les experiències més enriquidores de tota l’etapa de Batxillerat.

Share