ESPERIT VIATGER. EL BLOC DE VIATGES DE L’ESCOLA SANT GERVASI

Instagram, YouTube o el món dels bloggers tenen una importància enorme entre els nostres estudiants. Per aquest motiu, lluny d’ignorar el paper que juguen aquestes xarxes socials en la quotidianitat dels estudiants, hem decidit utilitzar-les com a font d’inspiració i referent.

En aquest context neix el projecte “Treballant el paisatge en vídeo. El relat de viatges”, una pràctica que han desenvolupat els alumnes de 1r de Batxillerat de Cultura Audiovisual i que consisteix a elaborar el seu propi blog de viatges. Cada alumne crea el seu clip de viatge tenint en compte tota la teoria tècnica i compositiva treballada a classe, redacta l’entrada per al blog i en fa i edita les fotografies que l’acompanyaran. El resultat? Aquest blog de viatges col·laboratiu!

Share