LA NOSTRA FESTA MAJOR: A PARVULARI

Se us acut una millor manera de conèixer les festes i tradicions de Mollet, les entitats, els costums, els balls i fins i tot els símbols de la ciutat, que organitzant la nostra pròpia Festa Major? Això és el que van pensar les mestres d’Educació Infantil quan van decidir posar en marxa el projecte Festa Major! Durant aquest camí, els alumnes de P3P4 i P5 han hagut d’elaborar els seus propis fanalets i banderoles, construir capgrossos, fabricar el photocall, crear els tiquets per a les firetes, dissenyar el logo i triar el nom de la festa (Badabadocada), aprendre l’himne i cantar-lo molt i molt bé, assajar els balls, construir els seus propis instruments, escriure cartes per a convidar a tot l’equip directiu o fer els cartells publicitaris, entre moltes altres coses. I tot, per celebrar una festa com déu mana, amb cercavila, batucada, pregó, fira o ball del fanalet inclosos!

Una feina molt i molt dura però que ha tingut la millor de les recompenses. Esperem que ho gaudiu tant com ho hem fet nosaltres!

 

 

 

Share