Reconstruint obres d’art. Ens sumem al challenge #betweenartandquarantine

És possible recrear “El cavaller de la mà al pit” d’El Greco amb un ganivet de tallar el pà, uns quants rotlles de paper i una mica de pintura? Per descomptat! Només cal una mica d’enginy i una càmera de fotos per transformar allò que tenim a casa en una autèntica obra d’art. Aquest era el repte que, sota el nom #betweenartandquarantine, proposava el Getty Museum de Los Ángeles a les seves Xarxes Socials i al qual els alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat s’han sumat durant el confinament. Triar la seva obra d’art preferida, reconstruir-la tan fidelment com fos possible amb tot allò que tinguessin per casa i finalment, comparar-la amb l’original. S’hi assemblen? Comproveu-ho vosaltres mateixos!

 Las dos Fridas,  Frida Kahlo

 

Figura de perfil, Salvador Dalí

 

La noia de la perla, Johannes Vermeer

 

Caballero de la mano en el pecho, El Greco

 

Bailarina sentada, Edgar Degas

 

El viejo guitarrista ciego, Pablo Picasso

Share