Minecraftegem un edifici singular

Incloure els videojocs en el procés d’aprenentatge. Aquest és un dels grans atractius del projecte “Minecraftegem un Edifici Singular” que han dut a terme amb els alumnes de 6è de Primària. Ells són els encarregats de recrear, en el conegut videojoc Minecraft, els edificis de l’Escola. A través d’una metodologia col·laborativa, els alumnes s’han d’organitzar per elaborar una fitxa tècnica, una audioguia i la construcció d’un dels edificis de l’Escola. Així doncs, gràcies al projecte, s’aconsegueix que els alumnes cerquin informació sobre la història de l’Escola; treballin amb plànols, escales, àrees, perímetres i volums; i analitzin quines són les millors estratègies per calcular les alçades dels edificis que han construït a escala dins del Minecraft.

Share