ELS PREMIS CAC RECONEIXEN L’AUDIOVISUAL A L’ESCOLA

Els primers reconeixements per al Projecte Audiovisual de Centre comencen a arribar. Dos projectes realitzats per alumnes de l’Escola s’han imposat a la quinzena edició dels premis El CAC a l’Escola. Es tracta d’uns guardons impulsats pel Consell Audiovisual de Catalunya i la Generalitat que premien l’educació en comunicació i l’esperit crític davant els mitjans de comunicació a les escoles.
Els premis, que s’han entregat el 28 de maig al Cosmocaixa de Barcelona han guardonat quinze projectes audiovisuals entre el centenar de propostes provinents de centres de tota Catalunya que s’hi havien presentat.
Pel que fa a l’Escola Sant Gervasi, els alumnes  de 4t d’ESO han estat reconeguts amb un segon premi en categoria d’Educació Secundària Obligatòria per l’informatiu escolar Sant Gervasi Televisió, un projecte que durant algunes setmanes convertia les classes en una redacció de televisió. Per la seva banda, els alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat s’han fet amb el primer premi en categoria Batxillerat pel projecte Conèixer l’altre; retrat i bodegó. Un treball que, mitjançant de la tècnica i la trajectòria de la fotògrafa Annie Leibovitz, els ha permès experimentar en el món del retrat i el bodegó fotogràfic, però també aprofundir en la relació entre companys i en la imatge que projecten davant els altres. S’assemblen les fotografies que el meu company m’ha fet a la imatge que vull projectar de mi mateix? Tenen alguna similitud amb les fotografies que publico habitualment a les xarxes socials? Em veig representat en aquestes imatges? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals “Conèixer l’altre” ha buscat donar resposta i que podeu veure en el següent vídeo resum.

Share