Meteocomarques a 4t de primària.

Podem treballar els tipus de plans, l’efecte chroma i els climes de catalunya en un sol projecte? Aquest és l’objectiu del projecte Meteocomarques, que duen a terme els alumnes de 4t de primària. Durant el projecte es treballen les comarques de Catalunya, els climes i els diferents tipus d’enquadrament gràcies a l’elaboració d’un programa informatiu del temps. Els alumnes, recuperen conceptes treballats a 3r de primària com els tipus de plans, les angulacions o els moviments de càmera i els apliquen en un programa real: un espai meteorològic. Així doncs,  es converteixen en presentadors i corresponsals arreu del territori català i posteriorment, en els editors encarregats de retallar, afegir el so i confeccionar el programa final.

A continuació, podeu veure un dels vídeos resultants del projecte Meteocomarques:

 

Share