PROJECTE “ELS OFICIS”. SEQÜÈNCIES AMB STOP MOTION

Durant aquest primer trimestre a P5 s’ha iniciat el treball d’anàlisi de la imatge fixa i la creació d’imatges en moviment a partir d’aquesta.

A través del projecte dels oficis hem desenvolupat un seguit de relats que expliquen la tasca de diversos oficis i hem treballat els personatges que hi apareixen. Per fer-ho, cada grup ha dibuixat, per una banda, l’escenari on es du a terme l’ofici i per l’altra, els personatges que hi intervenen. Després, amb l’ajuda de l’Ipad, hem fotografiat pas per pas l’acció dels personatges, tot capturat per seqüències el nostre relat. Finalment, les mestres han editat les imatges tot creant diferents vídeos amb la tècnica Stop Motion. El resultat són aquests vídeos curts en els quals els alumnes plasmen els diferents oficis des del seu punt de vista.

 

Share