Un projecte lingüístic que creix

El nostre projecte lingüístic és transversal i evoluciona amb els alumnes. Potenciem el domini perfecte (oral i escrit) de les dues llengües oficials a casa nostra: el català i el castellà. Reconeixem l’anglès, el francés i l’alemany com a llengües d’ús internacional vàlides per a l’entorn en què es troben i es trobaran els nostres alumnes. A més, potenciem l’estudi, com a extraescolar, del xinès mandarí. Organitzem viatges, intercanvis lingüístic i estades a l’empresa a l’estranger; impartim la materia de ciències naturals (Science) en llengua anglesa des d’Educació Primària fins al final de l’escolarització i Living English (anglès oral) a la Secundària, a més de les matèries d’Knowlegde i Economics en el Batxillerat. Introduïm l’aprenentatge de l’anglès als nens i nenes des de P3. Pel que fa a la resta d’idiomes, als 10 anys (1er Cicle Superior) oferim als alumnes la possibilitat d’optar pel coneixement del francés o l’alemany, que no abandonaran fins al Batxillerat. Mitjançant desdoblaments i grups flexibles, aconseguim grups reduïts per a l’aprenentatge d’aquestes llengües.

Si voleu saber exactament en què consisteix exactament aquest projecte, només cal que estigueu atents durant els següents dos minuts!

Share