EL PROJECTE “FEM UN CURTMETRATGE” S’ENDÚ UN PREMI DEL CAC

Els premis El CAC a l’Escola, que entrega el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, premien per 3r any consecutiu el projecte audiovisual de l’Escola. Enguany, el CAC ha premiat el projecte desenvolupat pels alumnes de 3r d’ESO, Fem un curtmetratge. Es tracta d’un projecte interdisciplinari desenvolupat des de les àrees de llengua catalana, castellana i educació audiovisual per a la realització d’un curtmetratge que inclogui una reflexió sobre la convivència en societat. El jurat destaca l’alta participació i implicació de l’alumnat en tot el procés i les produccions realitzades, que treballen perfectament el llenguatge audiovisual i que destaquen per la seva qualitat, ritme i dinamisme.

Us deixem amb un dels curtmetratges que han sorgit de l’experiència

 

Share